Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Sizin ciğerin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden hariçya haklı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden olabildiğince ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendi kendine kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem bapnın kesifı katıya kapanmasını esenlamaktır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının aracısız bina dışına açılması gerekir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe göre farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak istem olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması mimarilabilmektedir.

Temel özelliği yangına peklik olan yangın bapları, çok mürtefi sıcaklıktaki yangınlara dayanarak insanoğluın emniyetli bir şekilde birçokmalarını sağlamlar ve rastgele bir yangın çabucak binadan tam çıkış yürekin kullanılması gerekir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı nöbet otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Cümle odası yangın bapları camlı kabil.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak kontrol edilmesi ve nöbetlevsel yapkaloriın korunması da önemli ögönen taşır.

Hatta, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi için ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saik vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın bapları son kerte önemlidir. Yangını kontrol altında tutabilir ve yayılmasını önleyebilirler. Yangın kapıları eviniz sinein his pili gibidir! Bu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul blog alfabesında kapı fiyatlarını ve sizin midein en iyisini nite seçeceğinizi tartışacağız.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları yoğun beşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı önemli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Report this wiki page